AVD-6850 is de ultieme WID Scanner voor Docuspect

Met de AVD-6850 bent u daadwerkelijk klaar voor de toekomst. Deze multi-functionele Full-Page ID-Reader is voorzien van de laatste technieken op het gebied van het lezen van identiteitsdocumenten en beschikt over een keur aan extra functies, waaronder het kunnen lezen van Smartcards, MSR en barcodes van smartphones, wearables, tablets en papier.

Wereldwijd ingezet bij verificatie van identiteitsbewijzen

Niets voor niets wordt de AVD-6850 wereldwijd ingezet op vliegvelden, bij grenscontroles, banken en (semi) overheden om nationale en internationale identiteitsbewijzen te lezen en te verwerken.

Maar u vind de AVD-6850 Full-Page ID-Reader ook bij tal van organisaties welke, al dan niet vanwege de wetgeving, het identiteitsbewijs van klanten en bezoekers dienen te verifiëren, waaronder notarissen, casino’s, uitzendorganisaties en verhuurbedrijven.

Innovatief

Het innovatieve ontwerp maakt het mogelijk om meerdere ongecomprimeerde afbeeldingen met hoge resolutie (zichtbaar, IR en UV) vast te leggen. In vergelijking met bestaande ID-Scanners wordt de transactietijd aanzienlijk verkort, wat productiviteit en kostenbesparingen oplevert.

De AVD-6850 blijft bliksemsnelle MRZ-decodering leveren, terwijl tegelijkertijd RFID gegevens worden gelezen van identiteitsdocumenten, inclusief de nieuwste identiteitsbewijzen die voldoen aan de allernieuwste ICAO LDS-normeringen.

Bovendien zorgt het hoogwaardige lezen van 1D / 2D barcodes vanaf smartphones, tablets en papier ervoor dat de AVD-6850 een rijke set aan functionaliteiten levert.

Voorbeeld: DOAL techniek uit de industriële identificatie
Unieke Blokkering Van Omgevings Invloeden

Met de ingebouwde “DOAL Techniek” worden belichting invloeden zoals reflecties van buitenaf tegengegaan. Hiermee is er geen enkel obstakel meer om bijvoorbeeld een barcode van een tablet of smartphone te lezen.

Ook ziet u direct de juiste positie van het document op de AVD-6850 zonder dat u een beschermkap tegen omgevingslicht hoeft op te tillen.

Daarnaast heeft de AVD-6850 een uniek geleiding systeem waarbij veel gebruikte identiteitsdocumenten en tickets, met gebogen hoeken, alsnog goed leesbaar zijn. Wat de gebruiksvriendelijkheid en snelheid ten goede komt.

Volledig Compatibel

Maak een einde aan de problemen met “specifieke eigen drivers” welke na een update van Windows ineens niet meer functioneren.

De AVD-6850 is 100% compatibel met Windows, zodat u niet ineens wordt geconfronteerd me het feit dat bijvoorbeeld de RFID functionaliteit niet meer werkt.

Daarnaast is de AVD-6850 volledig compatibel met Docuspect en kunt u beiden als de ultieme “broer-zus” combinatie inzetten binnen uw organisatie.

“AVD-6850 = industriële- en persoonsidentificatie samengevoegd in één Full-Page ID-Reader.”